POPUNITE POLJA ISPOD I OZNAČITE PRISTANKE

Upoznajte se s informacijama ispod, pomerite klizač nadolei dajte svoj pristanak.

Unošenje podataka u ovaj formular je dobrovoljno i ne predstavlja zakonsku obavezu, ali ako ih ne unesete i ne date dole određene pristanke, kao rezultat neće biti moguće slanje komercijalnog saopštenja.

Rukovalac podataka (tj. ime, prezime, imejl, broj telefona, naziv firme, adresa) će biti: društvo MANN+HUMMEL FT Poland Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością Sp.k. sa sedištem u Gostinju (63-800), ul. Wrocławska 145, upisano u Registar preduzetnika Državnog sudskog registra koji vodi Osnovni sud Poznanj - Nowe Miasto i Wilda u Poznanju, IX Privredno odeljenje Državnog sudskog registra pod brojem KRS 0000674026, NIP [poljski poreski identifikacioni broj preduzeća]: 696-14-13-485, REGON [poljski statistički broj]: 410348770, imejl: rodo@mann-hummel-ft.pl

Primalac Vaših podataka, osim samog Rukovaoca, mogu biti subjekti koji pružaju usluge Rukovaocu u opsegu upravljanja imejl adresama, analitike, slanja i pripreme za slanje gore spomenutih biltena i komercijalnih saopštenja [subjekti zaduženi za obradu podataka o ličnosti]. Rukovalac će podvrgnuti Vaše podatke automatskom donošenju odluka radi pridobijanja informacija o opsegu i nivou interesovanja za njegove proizvode te određivanja opsega saradnje i proizvoda koji mogu da Vam budu zanimljivi.

PRISTANAK ZA OBRADU PODATAKA O LIČNOSTI RADI SLANJA KOMERCIJALNIH SAOPŠTENJA
Dajem pristanak za obradu mojih podataka o ličnosti od strane gore navedenog Rukovaoca (društvo MANN+HUMMEL FT Poland Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością Sp.k), radi slanja poslovnih informacija i biltena vezanih za proizvode koje nudi, njegovu delatnost i aktuelne promotivne i tematske akcije, za vreme korištenja usluge. Ovaj pristanak dajem dobrovoljno i izjavljujem da sam upoznat/a s pravima koja mi pripadaju, tj. s pravom na pristup podacima, njihov ispravak, brisanje ili ograničavanje obrade i pravom na prigovor na obradu, pravom na prenos podataka i takođe pravom na podnošenje žalbe nadzornom telu tj. Povereniku za informacije od javnog značaja i zaštitu podataka o ličnosti. Svestan/a sam da ovaj pristanak mogu opozvati u svakom trenutku pismenom izjavom a opoziv pristanka ne utiče na zakonitost obrade koja je napravljena na osnovu ovog pristanka pre njegovog opoziva. Administrator obrađivaće lične podatke radi ispunjenja gore navedene svrhe za maksimalni period od 10 godina od datuma njihovog prenosa.

PRISTANAK ZA KORIŠĆENJE TELEKOMUNIKACIONE TERMINALNE OPREME
Dajem pristanak za korišćenje od strane gore navedenog Rukovaoca (društvo MANN+HUMMEL FT Poland Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością Sp.k.) telekomunikacione terminalne opreme za obavljanje informativnih i marketinških delatnosti da mi se predstavi naručeno komercijalno saopštenje.

PRISTANAK ZA DOBIJANJE KOMERCIJALNIH SAOPŠTENJA
Dajem pristanak za dobijanje na gore navedenu imejl adresu i broj telefona komercijalnih saopštenja vezanih za proizvode, usluge i aktuelne ponude i promotivne i tematske akcije koje organizuje gore navedeni Rukovalac (MANN+HUMMEL FT Poland Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością Sp.k).

Da biste uredili snimljene podatke ili izbrisali pretplatu kliknite vezu