TÖLTSD KI AZ ALÁBBI MEZŐKET ÉS JELÖLD BE A HOZZÁJÁRULÁSOKAT

Olvasd el az alábbi információkat, görgess leés járulj hozzá az alábbiakhoz

Az adatok a fenti űrlapban önkéntesen, nem jogi kötelezettség alapján kerülnek megadásra, azonban ezen adatok megadásának elmulasztása és az alábbi hozzájárulások hiánya ellehetetleníti a kereskedelmi jellegű információk küldését.

Az adatok (azaz név, vezetéknév, e-mail, telefonszám, cégnév, cím) kezelője a: MANN+HUMMEL FT Poland Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością Sp.k., melynek székhelye Gostyń (63-800), ul. Wrocławska 145, melyet a Poznań Nowe Miasto és Wilda Kerületi Bíróság IX. Kereskedelmi Osztálya az Országos Cégnyilvántartásba 0000674026 KRS számmal jegyzett be, melynek adószáma: 696-14-13-485, REGON száma: 410348770, e-mail címe: rodo@mann-hummel-ft.pl

Az Ön adatai az Adatkezelőn kívül olyan alanyokhoz kerülhetnek, amelyek az Adminisztrátor számára e-mail címek kezelésével, elemzéssel, valamint a fent említett hírlevelek és kereskedelmi információk elkészítésével és kiküldésével kapcsolatos szolgáltatásokat nyújtanak [a személyes adatok feldolgozásából megbízott alanyok]. Az Adatkezelő az Ön adatait automatizált döntéshozó programokban fogja felhasználni annak meghatározása érdekében, hogy milyen mértékben és szinten érdeklik Önt az Adatkezelő termékei, valamint, hogy mely termékek és milyen jellegű együttműködés érdekelheti Önt.

SZEMÉLYES ADATOK FELDOLGOZÁSÁRA VONATKOZÓ HOZZÁJÁRULÁS KERESKEDELMI CÉLÚ INFORMÁCIÓK KÜLDÉSE ÉRDEKÉBEN
Hozzájárulok, hogy a fent említett Adatkezelő (MANN+HUMMEL FT Poland Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością Sp.k.) a személyes adataimat a szolgáltatás igénybevételének idején feldolgozza, hogy kereskedelmi célú információkat, valamint az általa értékesített termékekre, a cég tevékenységére és az aktuális promóciós és tematikus akciókra vonatkozó hírleveleket küldhessen. Jelen hozzájárulásomat önkéntesen adom és kijelentem, hogy jogaimról, azaz az adatok visszavonására, javítására, törlésére, vagy a feldolgozásuk korlátozására, a feldolgozással kapcsolatos fellebbezésre, az adatok áthelyezésére és a felügyeleti szervhez, azaz a Személyes Adatok Védelméért Felelős Főfelügyelőhöz/a Személyes Adatok Védelméért Felelős Hivatal Igazgatójához címzett panaszbejelentésre vonatkozó jogaimról, tájékoztattak. Tisztában vagyok azzal, hogy jelen hozzájárulásomat írásbeli nyilatkozat alapján bármelyik pillanatban visszavonhatom, valamint, hogy a visszavonás nem befolyásolja a visszavonás előtt végzett, jelen hozzájárulásnak megfelelő adatfeldolgozás jogosságát. Az Adatkezelő a személyes adatokat a fent meghatározott célból maximum az átadásuktól számított 10 évig fogja feldolgozni.

HOZZÁJÁRULÁS TELEKOMUNIKÁCIÓS VÉGESZKÖZÖK HASZNÁLATÁHOZ
Hozzájárulok, hogy a fent említett Adatkezelő (MANN+HUMMEL FT Poland Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością Sp.k) telekommunikációs végeszközöket használjon a fent említett információs és marketing tevékenységek folytatásához az általam megrendelt kereskedelmi célú információ bemutatása érdekében.

HOZZÁJÁRULÁS KERESKEDELMI CÉLÚ INFORMÁCIÓK KÜLDÉSÉHEZ
Hozzájárulok, hogy a fent említett Adatkezelő (MANN+HUMMEL FT Poland Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością Sp.k) a termékekkel, szolgáltatásokkal, aktuális ajánlatokkal és az Adatkezelő által megszervezett promóciós/tematikus akciókkal kapcsolatban kereskedelmi célú információkat küldjön a fent megadott e-mail címre és telefonszámra.

A rögzített adatok, vagy a hírlevélre való feliratkozás törléséhez kattints az alábbi linkre